Jump to content
X2Community Forums

500 Error after login, User session loop


Recommended Posts

Hello, 
 
I am getting the 500 error also infinite loop of expired session. Ive tried to clear the cookies as other suggested/ incognito mood.... also during the installation i've had two requirements unable to find the tmp folder and the SSH2.  
 
 

PHP warning in /protected/components/behaviors/CommonSiteControllerBehavior.php(180)
#0 /framework/base/CComponent.php(261): CommonSiteControllerBehavior->login()
#1 /protected/controllers/SiteController.php(1517): SiteController->__call()
#2 /framework/web/actions/CInlineAction.php(49): SiteController->actionLogin()
#3 /framework/web/CController.php(308): CInlineAction->runWithParams()
#4 /framework/web/filters/CFilterChain.php(133): SiteController->runAction()
#5 /framework/web/filters/CFilter.php(40): CFilterChain->run()
#6 /framework/web/CController.php(1145): CAccessControlFilter->filter()
#7 /framework/web/filters/CInlineFilter.php(58): SiteController->filterAccessControl()
#8 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): CInlineFilter->filter()
#9 /protected/controllers/x2base.php(578): CFilterChain->run()
#10 /framework/web/filters/CInlineFilter.php(58): SiteController->filterSetPortlets()
#11 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): CInlineFilter->filter()
#12 /protected/controllers/x2base.php(578): CFilterChain->run()
#13 /framework/web/filters/CInlineFilter.php(58): SiteController->filterSetPortlets()
#14 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): CInlineFilter->filter()
#15 /framework/web/filters/CFilter.php(40): CFilterChain->run()
#16 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): FileUploadsFilter->filter()
#17 /framework/web/filters/CFilter.php(40): CFilterChain->run()
#18 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): X2AjaxHandlerFilter->filter()
#19 /framework/web/CController.php(291): CFilterChain->run()
#20 /framework/web/CController.php(265): SiteController->runActionWithFilters()
#21 /framework/web/CWebApplication.php(282): SiteController->run()
#22 /framework/web/CWebApplication.php(141): X2WebApplication->runController()
#23 /framework/base/CApplication.php(185): X2WebApplication->processRequest()
#24 /index.php(64): X2WebApplication->run()

X2Engine Version: 6.9
PHP Version: 7.1.33

Link to post
Share on other sites

Hi,

Thanks for the response Jack!

This is the lines from 178 - 181

            }
            $this->_resolvedModelClass = $modelClass;
        }
        return $this->_resolvedModelClass;
    }

 

I'll try to clear the session table and see if the issues persist. 

Link to post
Share on other sites

Sure,

Error Code: 500
Error Message: A non-numeric value encountered
Stack Trace: [click to toggle display]

PHP warning in /protected/components/behaviors/CommonSiteControllerBehavior.php(180)
#0 /framework/base/CComponent.php(261): CommonSiteControllerBehavior->login()
#1 /protected/controllers/SiteController.php(1517): SiteController->__call()
#2 /framework/web/actions/CInlineAction.php(49): SiteController->actionLogin()
#3 /framework/web/CController.php(308): CInlineAction->runWithParams()
#4 /framework/web/filters/CFilterChain.php(133): SiteController->runAction()
#5 /framework/web/filters/CFilter.php(40): CFilterChain->run()
#6 /framework/web/CController.php(1145): CAccessControlFilter->filter()
#7 /framework/web/filters/CInlineFilter.php(58): SiteController->filterAccessControl()
#8 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): CInlineFilter->filter()
#9 /protected/controllers/x2base.php(578): CFilterChain->run()
#10 /framework/web/filters/CInlineFilter.php(58): SiteController->filterSetPortlets()
#11 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): CInlineFilter->filter()
#12 /protected/controllers/x2base.php(578): CFilterChain->run()
#13 /framework/web/filters/CInlineFilter.php(58): SiteController->filterSetPortlets()
#14 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): CInlineFilter->filter()
#15 /framework/web/filters/CFilter.php(40): CFilterChain->run()
#16 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): FileUploadsFilter->filter()
#17 /framework/web/filters/CFilter.php(40): CFilterChain->run()
#18 /framework/web/filters/CFilterChain.php(130): X2AjaxHandlerFilter->filter()
#19 /framework/web/CController.php(291): CFilterChain->run()
#20 /framework/web/CController.php(265): SiteController->runActionWithFilters()
#21 /framework/web/CWebApplication.php(282): SiteController->run()
#22 /framework/web/CWebApplication.php(141): X2WebApplication->runController()
#23 /framework/base/CApplication.php(185): X2WebApplication->processRequest()
#24 /index.php(64): X2WebApplication->run()

X2Engine Version: 6.9
PHP Version: 7.1.33

Link to post
Share on other sites

Hi darkMetal,
The file you sent was the CommonControllerBehavior.php not the CommonSiteControllerBehavior.php. I have fixed the issue and recommend you take a back up of your current "protected/components/behaviors/CommonSiteControllerBehavior.php" and replace it with the attached file. I also recommend updating to a newer version of X2 since php 7.1 may cause issues with older versions of X2.
-Jack

CommonSiteControllerBehavior.php

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...