Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'emails'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • EspaƱol
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi I have some troubles with creating emails. I created responsive email with mjml framework. Email looks good on mobile devices and PC. If I send this email to contact personal (from Contact page -> email) it looks good too. But when I use this template in Marketing Campaign or save it as Template, it looks ugly. HTML code of saved email is not the same that I inserted into editor, it doesn't have many tags and properties. Is there any option in X2 to set "don't touch my HTML code"? Thanks
  2. How can I make a list out of the contacts who opened a particular email?
  3. Hi, I haven't used X2 since around Christmas time. I have now tried to end an email and can neither send a test, nor actual, email. When I try to send a test email, I get a red banner saying "Test email sent could not be sent to [my email address]". When I try to send an actual email, it just displays 0/0, no matter how many contacts are actually in the target list. If anyone has any suggestions on what is causing this, (and can explain it in layman's terms, as I'm not the most tech savvy!) then I'd greatly appreciate it. Kind regards, Portia
  4. Hi, I haven't used X2 since around Christmas time. I have now tried to end an email and can neither send a test, nor actual, email. When I try to send a test email, I get a red banner saying "Test email sent could not be sent to [my email address]". When I try to send an actual email, it just displays 0/0, no matter how many contacts are actually in the target list. If anyone has any suggestions on what is causing this, (and can explain it in layman's terms, as I'm not the most tech savvy!) then I'd greatly appreciate it. Kind regards, Portia
  5. After updating to 2.9 the tokens (attributes) like {company} are removed instead of being properly replaced by their values.
×
×
  • Create New...