Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'Modules'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • Español
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 11 results

  1. I see I can make custom pull downs. But is there a more efficient way of getting all 195 countries into a pull-down for the contacts, instead of a text field?
  2. Dear X2 Community, I just installed X2CRM (I am a turbo beginner and have plan useing it as a custom Inventory database / Service reports... Account (or better customer) would stay as it is. Account would then have more inventory items (cnc machines) - for which I would use/modify Contact database. I see no problem adding custom fields to contact, but there is in any case required to have filled First and Last name + visibility. - For first name I would like to rename > Inventory serial Number - For last name > Inventory name. I can not see how to rename these fields? Or is bett
  3. Hi, Some of the modules (Reports & Charts) are only visible to the admin user and nobody else? Is that by design, or can these be enabled somewhere for other user groups as well? Thanks. Werner
  4. Hi guys, currently a process is linked to a module via the Record type option. Yet the processes are all still visible in all modules. This makes it not very user friendly as users have to 'remember' which process fits where. We are using naming convention to help users. However other functions such as macro triggering and doc are only visible for the module they are typed to. Makes sense. Is it possible to make Processes only visible in their Record type module? Thanks Eugene
  5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  6. Hey Guys, I was wondering if i can get any help. So i'm using the Open Source version of X2Engine but i've come accross this problem which is stopping me form being able to continue with my work. I've added a few things extra to the system however now for some reason it will not let me access any of the data when i click on the data inside the module. Could someone take a look at this & help me fix this as soon as. Thanks Below i've included the Stack Trace so you can see what error im getting: Error Code: 500 Error Message: Invalid argument supplied for foreach() Stack Tra
  7. Hey Guys, I'm currently customizing a form however when i attempt to create the same layout in another module i don't have that option available. Is there a way around this in which i can use the same or similar layout for another module. Thanks
  8. Hello Community, I have x2Engine running in WAMP on my x64 Window 8 machine. When I create an Module and export it, that attached fields are not all exported. e.g. I have a dropdown included, which will be coppied but not it's contents. Any Idea why this is happening? thanks René!
  9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  10. Hi Guys, Im new here but I have installed X2 CRM on my server. Everything seems to be working fine. I have created a new module called HRaT (Human Resources and Training). All the fields are visible but when I click on create (to create a new record) the form shows up but it wont allow me to add data as it has all been greyed out. I have attached the screen shot below.
  11. I took the latest version of X2 and when I create a module, the following error occurs chmod(): No such file or directory C:\xampp\htdocs\x2engine\protected\controllers\AdminController.php(1779) 1767 'protected/modules/' . $moduleName . '/views/default/_view.php', 1768 'protected/modules/' . $moduleName . '/views/default/admin.php', 1769 'protected/modules/' . $moduleName . '/views/default/create.php', 1770 'protected/modules/' . $moduleName . '/views/default/index.php', 1771 'protected/modules/' . $moduleName . '/views/default/
×
×
  • Create New...