Jump to content
X2Community Forums

Member

core_group_3
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Member last won the day on April 21 2017

Member had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Member

  • Rank
    Member
  • Birthday 09/02/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hi, I''m getting a 505 error when anyone with any permission tries to add and action that would also be added as a calendar event. Can someone help me on this?
  2. Thanks Justin. also let me know when we can except a release in re-modelling the way attachments work with campaigns.
  3. For me, the campaign would only mail one at a time after hitting the resume button. Then I could refresh, and see that one email was sent per time I hit resume. The counter bar did not count or move. Somewhere towards the end of my constant refreshes, it kicked in by itself, ran through the emails and the bar displayed ‘email already sent’ until it got through all that had been sent one at a time, upon which it sent the last few on its own Can someone help me how to trigger bulk emails without using the resume button? consider if the contact list has more than 10 users i need to click ma
  4. For me, the campaign would only mail one at a time after hitting the resume button. Then I could refresh, and see that one email was sent per time I hit resume. The counter bar did not count or move. Somewhere towards the end of my constant refreshes, it kicked in by itself, ran through the emails and the bar displayed ‘email already sent’ until it got through all that had been sent one at a time, upon which it sent the last few on its own
  5. while the campaign is only links, not a file. We anticipate we should be able to send a campaign with files, not links. Can someone guide me on this Please?
  6. Hi Isaiah, Is the patch has been released?
  7. Hey Isaiah, Yeah, I could see flow ran twice in trigger logs. could please let me know what should be done in order to stop sending duplicate copies? Your Help here would be highly Appreciated. Thanks in Advance.
  8. Hello All, I have a weird issue that is coming up. If I create a trigger in the workflow based on a tag--that is, when I tag them with a specific tag it starts a workflow--I have no issue. However, when the tag is triggered from them filling out a Web form that I created where the tag is initiated from the web form, the trigger is sending two of the same emails back to back. 1) I have created a new Web lead form 2) copied the generated iframe code to my WordPress site. 3) Created a workflow with Mail trigger for that particular User(PFA) 4) Try to submit a filled form from Word press si
  9. Hi All, I have created a form in word press from there when a user submits the details, it will get displayed in Contact module(via API). it was working fine with the default database attributes. I tried to add custom fields to the database from X2CRM->Manage Fields. it got successfully created in the database. when I try to add values to the new attributes through the form. except for the new custom fields, rest of attributes got updated. below are the new values which got added to x2_contacts through Manage fields c_occupation Occupation Contacts No varchar
  10. Hi All, I have a couple of questions on permissions: Unless I provide complete Admin access to a user role, there is currently no way we can allow an individual to create the following in their own instance: --Processes (create new) --X2Workflow (create new) This becomes an issue when we want to scale and provide the ability of individual users to have access to Processes and X2Workflows. I just want to give a permission to make an individual user the ability to create and manage both Processes and X2Workflows without giving them full access rights to X2 Admin.could you please provide me
  11. Hi All, I'm a New to this X2CRM. i have a wordpress and X2CRM installed in one Instance. i want to post the data in X2CRM whenever a customer submit a contact us form from WP. For Reference i used : http://wiki.x2crm.co...acker_Front_End Below are works i done so far. 1) i had created a sample template (First name,Last Name,phone,background info). then i took the embedded script and applied in a new page called testing in WP. it was successful. 2) As per the legacy guide, in order to capture the lead form i had created contactform.php and modified the script as per our
  12. Hi Ray, Sorry for the late reply! and Thanks for your continuous support As you suggest i have updated the' Fields' value in AdminController.importPackageRecords(). however, i'm getting SQL error. PFA i have also attached the package which i'm trying to import it. Seeking your help in fixing this issue. Thanks in Advance! X2Package-x2AdminandACT.zip AdminController.php
×
×
  • Create New...