Jump to content


mgiammarco

Member Since 06 Jan 2017
Offline Last Active Jan 01 2019 12:51 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Interface Issues

01 January 2019 - 12:52 PM

I cannot reinstall all from scratch, have you another idea to solve this problem?


In Topic: Send Emails Stopped working after 6.9.1 upgrade

19 November 2018 - 09:46 AM

An email service provider www.netsons.com and I can confirm it works.

I mean the mail provider works you can test the smtp server directly at mail.giammar.it if you need.


In Topic: Send Emails Stopped working after 6.9.1 upgrade

18 November 2018 - 10:24 AM

Hello mgiammarco,

 

Are you using your own SMTP server or an email service provider?

An email service provider www.netsons.com and I can confirm it works.


In Topic: Send Emails Stopped working after 6.9.1 upgrade

12 November 2018 - 03:22 AM

Hello,

even with the quick fix you suggested I get this:

 

MAIL FROM command failed, XVERP: malformed address: XVERP may not follow,501,Errore del server SMTP: MAIL FROM command failed Detail: XVERP: malformed address: XVERP may not follow SMTP code: 501Errore del server SMTP: MAIL FROM command failed Detail: XVERP: malformed address: XVERP may not follow SMTP code: 501 /var/www/html/protected/components/phpMailer/class.phpmailer.php L1570@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>

 

 

 

Any help for this problem? I can patch the code if you give me an hint. It is blocking, I cannot send emails.


In Topic: Send Emails Stopped working after 6.9.1 upgrade

12 November 2018 - 03:20 AM

Also the add custom field and other are bigger than enclosing frame so I cannot read first letters on the left

I have seen this report also in another thread but the workaround (use browser zoom) did not work for me.