Jump to content


alt_f4

Member Since 21 May 2015
Offline Last Active Today, 02:21 AM
-----

Topics I've Started

Error with translations - no findings in searchgrid

16 October 2018 - 04:40 AM

The translation files (de) used by us in version 6.9.3 are unusable with version 7. It seems, that this bug is also present with any other translation.

 

In the searchgrids (accounts, companies) is a search not longer possible (returns no findings). When switching to standard (using no translation file at all), everything seems to be fine.

 

 

May you can advise, what was changed. Even better: a quick solution. It´s a big problem for some of our users.

 

Regards!

 

 

 

Video (first you´ll see the finding of "11111" without any translation (english), next switching to translation (german) with no findings for same phrase).


Message files

16 October 2018 - 04:32 AM

Greetings

 

Can anyone provide a ZIP-File with all folders/files of the ".../protected/messages" for version 7?

 

On Sf and Github there´s only the 6.9.3 version available :-(

 

 

Thanks in advance, alt_f4


Updating from 6.9.3 to 7.0 -> ssh2 extension: required but missing

09 October 2018 - 10:17 PM

Greetings

 

When updating from version 6.9.3 to 7.0 the web-installer reports a critical error:

 

"ssh2 extension: required but missing. The FileUtil class needs the SSH2 extension to use SSH as a file operation method."

 

 

But php info says: "libSSH Version libssh2/1.4.3" to be active.

 

Due I´m not a PHP expert...aaaargh...any idea what cloud be the problem?

 

 

Thanks for any advise,

altf4


RE: X2CRM Security Fixes

05 October 2018 - 04:11 AM

Greetings

 

After applying the security fixes one of our users (ony one!) got an "Error 403 - incorrect paramters" message when going to a contact or company (only on detail view). May you´re able to sort it out.

 

Regards


Google Integration -> SignIn with Google-Mail

13 September 2018 - 03:22 AM

Greetings,

 

the "sign in with google" feature stopped working in our installation.

 

So I wanted to check the settings, guess "google integration" under "system settings" of the admin page (as described here).

 

But it seems, that I´m too blind to see...? May you´re able to advise how to check the settings.

 

2018-09-1313_18_07-x2engine-ad.jpg

 

Kind regards!