Jump to content


alt_f4

Member Since 21 May 2015
Offline Last Active Yesterday, 12:35 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: WebListener

13 January 2020 - 03:18 AM

Did you mention http://community.x2c.../?hl=webtracker


In Topic: WebListener

09 January 2020 - 11:59 PM

Do you have CORS Headers enabled on your server(s) or tried "<?php header("content-type: text/javascript");?>"


In Topic: Testing my API but not getting

11 December 2019 - 11:27 PM

Solved...my plugin makes use of TLS 1.0  :ph34r: what was deactivated yesterday by our provider.


In Topic: Testing my API but not getting

11 December 2019 - 11:19 PM

 

[SOLVED]

 

I found the problem after much searching. Crazy how the answer is sometimes closer than you think.

 

On my server I use Fast-CGI for PHP. This prevented the Username and API key to pass through. To solve I updated my .htaccess file with the following:

 

# THIS FIXES THE F....ING API !!!! WHOOOHOOO
RewriteCond %{HTTP:Authorization} ^(.*)
RewriteRule .* - [e=HTTP_AUTHORIZATION:%1]
 
Passing through perfectly and this created a great solution for a integration between Gravity Forms (Wordpress) and X2CRM.
 
My solution is also posted on this forum at: http://community.x2c...-and-available/

 

 

On Version 8, the API call (username/password) failed -- is anyone using the API with v 8.0?

 

 

Regards!


In Topic: Update to x2 version 8.0

11 December 2019 - 10:45 PM

Hi Dean,

 

our update was hasselfree.

 

Did you check the PHP timeout-settings or tried to increase them?

 

Regards!