Jump to content


Photo

Error 500 when I try to launch a campaign

error launch campaign email marketing error 500 500

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Pmc

Pmc

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 08 October 2019 - 01:26 AM

I'm having a problem where, if I try to launch an email campaign, I get a white screen and "This page isn't working, _____ is currently unable to handle this request, HTTP ERROR 500".
What can I do to fix this?
Thanks.



#2 Pmc

Pmc

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 14 October 2019 - 03:39 AM

Can anybody help with this please?



#3 Justin

Justin

    x2force

  • Moderators
  • 44 posts

Posted 14 October 2019 - 08:06 AM

Hi Pmc!

 

What version of x2 are you on? 

 

Sincerely,

Justin



#4 Pmc

Pmc

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 16 October 2019 - 01:21 AM

Hi Justin,

Thanks for your reply.

It's version 6.9

 

Kind regards,

Portia



#5 Justin

Justin

    x2force

  • Moderators
  • 44 posts

Posted 16 October 2019 - 07:15 AM

Hi Pmc!

 

How are you launching your campaigns?

 

Sincerely,

Justin



#6 Pmc

Pmc

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 17 October 2019 - 01:17 AM

Hi Justin,

 

I just go through the "marketing" tab to create a new campaign and then press the "launch now" button.

This is the point at which it crashes.

 

Thanks,

Portia



#7 Pmc

Pmc

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 24 October 2019 - 12:36 AM

This is still happening, and is causing major problems in our marketing dept.

Can anyone help?



#8 Pmc

Pmc

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 24 October 2019 - 12:37 AM

Hi Pmc!

 

How are you launching your campaigns?

 

Sincerely,

Justin

Any ideas, Justin?







Also tagged with one or more of these keywords: error, launch, campaign, email, marketing, error 500, 500

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users