Jump to content


Photo

Macro not executed when all contacts are selected

macro execution delete bulk delete

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Arun Nair

Arun Nair

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • LocationKerala, India

Posted 06 February 2018 - 03:05 AM

I have created a macro to delete all contacts which was created before 31/12/2017. When I select all contact and execute macro, it is not working. But if I select 100 contacts and execute, it will work fine Any update on this?



#2 PublishItNow

PublishItNow

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 posts

Posted 07 February 2018 - 10:34 PM

I've noted a variation on this. I just attempted to update a custom dropdown field on 186 contacts (select all) which failed, but when I select 100 at a time, it works flawlessy.



#3 Arun Nair

Arun Nair

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • LocationKerala, India

Posted 08 February 2018 - 09:02 PM

So that is a bug in the program?



#4 X2Isaiah

X2Isaiah

    Advanced Member

  • Moderators
  • 256 posts

Posted 12 February 2018 - 10:30 AM

Arun,

 

That may be a bug in our system, we will do more testing and try to replicate the issue.


Isaiah Solomon

Software Engineer

X2Engine Inc.


#5 Arun Nair

Arun Nair

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • LocationKerala, India

Posted 13 February 2018 - 05:06 AM

Thanks. Hope we will get it rectified soon.







Also tagged with one or more of these keywords: macro execution, delete, bulk delete

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users