Jump to content


Photo

Send Emails Stopped working after 6.9.1 upgrade


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#21 alt_f4

alt_f4

    Advanced Member

  • Premium Members
  • PipPipPip
  • 344 posts
  • LocationGermany

Posted 26 October 2018 - 05:48 AM

Hi Peter,

thanks for your quick solution.

 

Works!



#22 mgiammarco

mgiammarco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts

Posted 09 November 2018 - 01:08 AM

Hello,

even with the quick fix you suggested I get this:

 

MAIL FROM command failed, XVERP: malformed address: XVERP may not follow,501,Errore del server SMTP: MAIL FROM command failed Detail: XVERP: malformed address: XVERP may not follow SMTP code: 501Errore del server SMTP: MAIL FROM command failed Detail: XVERP: malformed address: XVERP may not follow SMTP code: 501 /var/www/html/protected/components/phpMailer/class.phpmailer.php L1570@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>

 

 

Also the  new email editor is bigger than the container frame and I cannot see the left part of it.



#23 mgiammarco

mgiammarco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts

Posted 09 November 2018 - 11:29 AM

Also the add custom field and other are bigger than enclosing frame so I cannot read first letters on the left



#24 mgiammarco

mgiammarco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts

Posted 12 November 2018 - 03:20 AM

Also the add custom field and other are bigger than enclosing frame so I cannot read first letters on the left

I have seen this report also in another thread but the workaround (use browser zoom) did not work for me.



#25 mgiammarco

mgiammarco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts

Posted 12 November 2018 - 03:22 AM

Hello,

even with the quick fix you suggested I get this:

 

MAIL FROM command failed, XVERP: malformed address: XVERP may not follow,501,Errore del server SMTP: MAIL FROM command failed Detail: XVERP: malformed address: XVERP may not follow SMTP code: 501Errore del server SMTP: MAIL FROM command failed Detail: XVERP: malformed address: XVERP may not follow SMTP code: 501 /var/www/html/protected/components/phpMailer/class.phpmailer.php L1570@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>@giammar.it>

 

 

 

Any help for this problem? I can patch the code if you give me an hint. It is blocking, I cannot send emails.



#26 X2Peter

X2Peter

    Advanced Member

  • Administrators
  • 83 posts

Posted 13 November 2018 - 04:17 PM

Hello mgiammarco,

 

Are you using your own SMTP server or an email service provider?



#27 mgiammarco

mgiammarco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts

Posted 18 November 2018 - 10:24 AM

Hello mgiammarco,

 

Are you using your own SMTP server or an email service provider?

An email service provider www.netsons.com and I can confirm it works.



#28 mgiammarco

mgiammarco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts

Posted 19 November 2018 - 09:46 AM

An email service provider www.netsons.com and I can confirm it works.

I mean the mail provider works you can test the smtp server directly at mail.giammar.it if you need.



#29 dale

dale

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • LocationCanada

Posted 03 December 2018 - 09:35 AM

Also had this VERP issue with version 7.0.

The "true" to "false" worked.



#30 dreski

dreski

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts

Posted 09 December 2018 - 09:39 AM

I have the same issue. You and see it here; https://www.screencast.com/t/435R2RkIr

The Email on my own server and the emails works in all other mail clients.   Is there a solution?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users