Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'unexpected server response'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • Español
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Trying to use the X2CRM App on iPhone. When I enter our X2CRM web address (https://crm.sportschaplaincy.net.au), press "START", then "LAUNCH", we get the message: "We received an unexpected server response. Please ensure that the address you specified is correct and that your installation of X2CRM is at version 5.5 or above." Address is correct (works in browsers) & we are at version 6.5. We fulfill the criteria... what else do we need to do to fix this? Cheers, Peter
×
×
  • Create New...