Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'send error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • EspaƱol
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I haven't used X2 since around Christmas time. I have now tried to end an email and can neither send a test, nor actual, email. When I try to send a test email, I get a red banner saying "Test email sent could not be sent to [my email address]". When I try to send an actual email, it just displays 0/0, no matter how many contacts are actually in the target list. If anyone has any suggestions on what is causing this, (and can explain it in layman's terms, as I'm not the most tech savvy!) then I'd greatly appreciate it. Kind regards, Portia
  2. Hi, I haven't used X2 since around Christmas time. I have now tried to end an email and can neither send a test, nor actual, email. When I try to send a test email, I get a red banner saying "Test email sent could not be sent to [my email address]". When I try to send an actual email, it just displays 0/0, no matter how many contacts are actually in the target list. If anyone has any suggestions on what is causing this, (and can explain it in layman's terms, as I'm not the most tech savvy!) then I'd greatly appreciate it. Kind regards, Portia
×
×
  • Create New...