Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'lost'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • EspaƱol
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. (I updated my post to have the list of items from the sticky post. Sorry I missed that the first time around...) X2EngineCRM Version - 4.1.1Module the Bug is Located In (Contacts, Actions, etc.) - UPDATECopy/Paste of the PHP Error (if there is one) - BELOWHTML Error Code (if there is one)- BELOWA Brief Description of what you were doing when the bug occurred (bonus points if the bug is reproducible - I attempted an update (to 4.1.3) this morning and recieved this errorA list of files that you have modified (if any) - NONEYour PHP version - 5.3.18 I attempted an update (to 4.1.3) this morning
×
×
  • Create New...