Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'images'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • EspaƱol
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hey Guys, Please see attached images. Hope someone can help with this, i'm currently running the Open Source version of x2engine & i tried to change the logo at the bottom of the index page. I've tried changing the name in the PHP file named "main" which kept showing this error by calling the image the same as the previous name "powered_by_x2engine". When i tried to change it back to the original logo & taken the new logo off the system it still doesn't accept it & the new logo keeps showing, it doesn't acknowledge that the new logo is no longer there & that the old log
  2. Hello Community, since my Startup is going to be released in a few weeks I need to put more effort in editing the OpenSource Version of x2engine, there I will mostlikley post a lot of questions here, hoping no to bother anyone. Now, to my actual problem: I was creating a Document where I e.g. want to post several ideas for our logo. So like writing "possibility 1: PICTURE 1 PICTURE 2" But I somehow can't embed the pictures.I hit the embedding picture button and than hit "upload" but after uploading the URL is not embeded into the URL fields. When opening the picture under media I can assi
  3. How to add the images while creating new campaigns. Thanks in advance for help.
  4. It would be convenient to have a link to download a file attached to, say, a contact record, so that users don't have to visit the media module record page corresponding to the uploaded file before being able to download it.
×
×
  • Create New...