Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'file'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • EspaƱol
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi there, I attempted to make a post using the Activity Feed in the activity module. In this post, I added a file attachment using "Attach A File/Photo" feature. Once posted, I see the post in my activity feed. However, There is blank space under the post, where I assume the file is supposed to show. IT DOES NOT. Similarly, when I click on the black space area, It attempts to open the file. But it does not show anything. Please see screenshots attached. Any advice is appreciated. Thanks
  2. Hi, After sending out a recent mass mail campaign, I have realised that a lot of the contacts have numbers where the names should be. Is there a way I can trace what file this data came from? I want to find out whether the names were replaced in the system, or whether they were like that on the file, before import, because if this is the case, I need to take it up with our data provider. Thanks in advance, Portia.
  3. Hello! I have had my hosting company try to resolve this issue for me and they couldn't help. I've looked through quite a bit of the code trying to find something that dictates this "2MiB" limit. Haven't been successful. My host said the best way to resolve this was to reach out to the developers. I have my upload_max_filesize set to 10M in my PHP Configuration. I'm able to upload any other file, as long as it's under 2Mib. You can see the picture attached as reference to what error I get. Is anyone else having this issue? Everything else in x2 works great!
  4. Need a help on this issue on Opportunity and Service module. When users attach files/photos, the files are not visible at all by users, only the admin can see the attachments.
×
×
  • Create New...