Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'API'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • EspaƱol
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. When testing api authentication I receive the following. I am able to create a contact when testing with postman, however when using legacy code samples I receive the error "message": "No user credentials provided.", "error": true, "status": 401 apache error logs show [authz_core:debug] [pid 42994] mod_authz_core.c(809): [client : hidden:] AH01626: authorization result of <RequireAny>: granted, referer: https:// hidden /crm/index.php/contacts and more of this [authz_core:debug] [pid 46190] mod_authz_core.c(809): [client hidden ] AH01626: authorization result of
  2. Any help will be appreciated. I am testing my API for integration with Gravity forms from Wordpress. However I cannot get past the credentials authentication. Currently just testing via the web-interface following the wiki instructions. Having followed previous forum threads on this issue I have tried it all including: Correct url: https://xxxx.co.za/index.php/api2/appInfo.jsonUsername and Password popup dialogue filled in using user name and API key for user. Once entered it just pops up again and doesnt submitUser is active and set to system AdminOn server using PHP v5.6.25 What am I do
  3. I'm trying to get help with the Zapier Integration and having a hard time getting results. Is anyone else having probelms with Zapier Integration and the fields not coming up in the Zapier Interface?
  4. When trying to update a contact (id:19) I get an error: "Invalid URI...". I successfully use the API for GET and POST. The locations I have tried for PUT and PATCH are /index.php/api2/Contacts/19 and /index.php/api2/Contacts/id/19. What am I missing?
  5. Hi X2 Community, My company wants to develop a plugin or module for X2 CRM that can interact with the Xero API for more integrated accounting. But I can't quite see how to start this sort of process. Is there a folder where the modules are stored that would contain an editable file? Or any other ways that this might be achieved?
  6. Looking for X2CRM a developer/consultant comfortable with customizing, creating and integrating components with X2CRM. Integrating Google Maps and other API's will be part of the assignment. Contact Jon Rutenberg at jonr@cccsolutions.com
  7. Hello, I am new to X2Engine, and am trying to create a Workflow that will send a POST request to an external API to update its Contact record based on the X2CRM Contact record. I have configured the Remote API Call to match what works just fine in a browser and in both Postman and SoapUI (Software to test APIs and Web Services). It appears that the calls are getting to the external API Web Service, but the POST does not process and I am at a loss. Is there any way to view the responses that are sent back to X2Engine from a Remote API? Also, since the GET method is available, how does X2Engi
  8. Hi, I'm trying to add a comment via my API. I can connect with my API, search for a contact, but I didn't find (I think I red all internet and the X2 docs) HOW to add a comment to this contact. Any hint will be a huge help for me. Thanks. NB : I connect to my x2engine with an API made on google apps script, If you want the code, just ask me.
  9. Hi I have an issue, when i want to create a new contact via the api it takes a good 20 seconds. anything else via the api is fine. I have tried to debug the api controller, the only thing i managed to get out of it that the save ( $saved = $this->model->save(/* x2plastart */ !$this->settings->rawInput /* x2plaend */); ) takes a lot of time. I have checked around in x2model and the save method in it is almost instant, afterCreate, aftersave, beforesave is also ok. Any tips on what could cause the issue? Thanks!
  10. I'm use API to my web form in WP, the problem is with tags, these does not record in the X2CRM everyone else fields not have problems wp-x2crm.zip
  11. Hi, New Member. The software looks like it might meet our needs. However, we are also implementing an MRP running on MSSQL and would need any CRM to be able to push/pull information from the CRM. The Rest API's might meet our needs. I see the API key to test out the functionality. However, are there any instructions/manuals/examples on it's usage? Also, I've noticed that the RESt API under security settings is greyed out. Will this still allow me to use it's functionality with the API Key? Thanks, Gus
  12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  15. Hi, It would be great if we could get an event record created if a new action type 'emailFrom' is created.. That way it shows up in the Activity feed. (The emails already show up in profile view, with reply-to button). But since the Activity feed only queries the Events table, it doesn't show received emails. Here's a sample: added event code after "$this->model->save()" public function actionModel($_class,$_id=null,$_findBy=null) { ... // Validate/save $saved = false; if($method == 'POST') { // Save new $saved = $this->model->save(); /* Add record to
  16. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  17. Is there a way to expose a record's image gallery in the REST API?
  18. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  19. Hi All, Has anyone tried to import data from another system into an email template? As an example, here's a common use case... If I wanted to send Order confirmations from an email system directly from X2, what are my options for getting the data into the email? I only use this case as an example - i.e. I know I could send from the ecommerce system or whatever, but I'm interested to know what options there are for getting 3rd party data into an email sent by X2. The point about the example is the data is a lot more than could be managed using the built in attributes. Hope I've manage
  20. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  21. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  22. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  23. Hi, I have a question about web tracking. We currently submit an inline HTML form to a CGI on our server that does various processing and submits to our current CRM (salesforce.com). We're not actually getting rid of SF but are using X2E along side it for marketing automation purposes. My question is this: can we continue to use the CGI to post to SF and simultaneously post to X2E, or do we *have* to something like an AJAX form submit on the webpage to X2E (or even have X2E handle the submit and then use an X2Flow to repost to SF). I'm basically unclear as to how X2E "knows" that a user has
  24. Hello everyone , This my first post , I am new user, and I am trying to connect to the api of from a node app. And I am not sure how to do this. Node js Application : The Request var http = require("http"); var USERNAME="user1"; var PASSWORD="7I4Hkc1NbuAitlkP3GLc92GBB44SqoCo"; var options = { host: 'localhost', port: 80, path: '/x2/x2engine/api2/users', method: 'GET', headers: { "Authorization":USERNAME + ":" + PASSWORD }, };X2engine api response : {"httpHeader
  25. whenever i tried to open http://localhost/x2engine/index-test.php/api2/Contactsit ask me for username and password for authorization. but when i enter a admin username and password it always says invalid login details but i am able to login admin's username and passwords in backend.... Here is the JSON response when i click on cancel button in authorize browser popup.... { "httpHeaders": {"Content-Type": "application/json; charset=utf-8","WWW-Authenticate": "Basic realm=\"X2Engine API v2\""},"reqHeaders": {"Host": "localhost","User-Agent": "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:34.0) Gecko/20100
×
×
  • Create New...