Jump to content
X2Community Forums

Search the Community

Showing results for tags '500 error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Announcements
  • Support
    • Community Support
    • Installation Help
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • X2CRM Premium Support
  • Discussion
    • General Discussion
    • Development
    • X2 Webcasts
    • Web Lead Capture
    • Sales Force Automation
    • Customer Service
    • Marketing
    • Administration
    • Products & Quotes
  • International
    • Internationalization (I18N)
    • Language Packs
    • Deutsche
    • Portuguese
    • Francais
    • Russian
    • EspaƱol
    • Chinese

Categories

  • X2Engine Source
  • Internationalization (I18N) Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Can I get help resolving the below error. I get this error when I try to open up a lead. Error Code: 500Error Message: CDbCommand failed to execute the SQL statement: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokensStack Trace: [click to toggle display] CDbException in C:\xampp\htdocs\X2CRM\x2engine\protected\components\sortableWidget\SortableWidget.php(943) #0 C:\xampp\htdocs\X2CRM\x2engine\framework\db\CDbCommand.php(433): CDbCommand->queryInternal('fetchColumn', 0, Array) #1 C:\xampp\htdocs\X2CRM\x2engine\protected\
  2. I have 3 concerns, I can't update from 5.4 to 6+. From the main dashboard within the admin area, when I click on a contact, I get the following.... Here's a quick list of what will be included in the report: Error Code: 500Error Message: Class: AnonContact not found.Stack Trace: [click to toggle display]X2Engine Version: 5.4.1PHP Version: 5.6.30 ******************************************************* In addition, if the script delays when trying to preform the task, I get the below 500 internal server error. Then I'm forced to reboot my server. Here's the error message. The server encount
  3. Error 500 It looks like the application ran into an unexpected error. Error Message: Uninitialized string offset: 0 php error in log: PHP message: PHP Notice: Uninitialized string offset: 0 in /www/X2CRM/x2engine/framework/web/CHttpRequest.php on line 478 code at line 478: elseif($pathInfo[0]==='/') ok, so $pathInfo[0] DNE. Not wanting to open Pandora's box here, but .... Might want to put error_reporting(0); at the very top of index.php or , php.ini could change 'production value' in php.ini from: error_reporting = E_ALL & ~E_DEPRECATED & ~E_STRICT to:
  4. Recently updated from 3.6.1 to 3.6.2 by using the auto update. When using the search bar if I search "new year" I receive a 500 error: Error Code: 500 Error Message: strpos() expects parameter 1 to be string, array given Stack Trace: [click to toggle display] #0 /home/content/85/10825285/html/framework/web/CController.php(963): strpos() #1 /home/content/85/10825285/html/protected/controllers/SearchController.php(365): SearchController->createUrl() #2 /home/content/85/10825285/html/framework/web/actions/CInlineAction.php(49): SearchController->actionSearch() #3 /home/content/85/10825285/h
×
×
  • Create New...