Jump to content
X2Community Forums

jym

core_group_3
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jym

  • Rank
    Newbie
  1. Actually just noticed, sending a form when i'am signin as admin works, but as soon as i logout, the form doesnt work... same thing on my server...
  2. Hey guys, I was getting furious about the web lead not working on my system, and i reproduced it on the live demo... Sending a complete form lead to this: Error Code: 500 Error Message: Trying to get property of non-object Stack Trace: [click to toggle display] #0 /home/demo/public_html/framework/base/CComponent.php(111): X2ChangeLogBehavior->getEditingUsername() #1 /home/demo/public_html/protected/components/X2ChangeLogBehavior.php(78): X2ChangeLogBehavior->__get() #2 /home/demo/public_html/framework/base/CComponent.php(558): X2ChangeLogBehavior->beforeSave() #3 /home/demo/public
  3. Hi, Was wondering if the weblead files at the base of the x2crm directory (3.3.1) are valid ? I am looking to protect my crm files (ip or password) and having the weblead and webform (service) outside of the index protected directory would be great ! Thanks for the feedback ! Ju
  4. Hi, I just love x2crm, the best free crm I've seen ! Would love to help translate for French, but I have only 2 major problems: 1-To set web lead / service case form a language - for dual language need is a major problem for me. 2-Quotes (and i guess invoices) print out are showing special ASCII caracter (é, etc.) weird stuff (ex. De Lanaudière è = è ) (Adding this to the HTML code fix it: <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8" />) Thanks for your help! Julien
×
×
  • Create New...