Jump to content
X2Community Forums

Sónia

core_group_3
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sónia

  • Rank
    Newbie
  1. This is not about user permissions, since the error is occurring in all profiles. You have no idea what might have led to this error?
  2. When the platform started to fail, no insertion or import of any records occurred. I have access to the error logs, but there is no indication about any error that is occurring on the platform. All platform features are working properly except for the initial dashboard and the profile page that shows the error already indicated. Is it possible that there are any permissions issues?
  3. At this point I liked to first solve the problem and only then upgrade to the latest version.
  4. After verifying the server logs we did not find any invalid references or errors. We have also increased the memory limit and the maximum execution time of php without the error disappearing. We are unaware of what could be causing this error. And for that very reason, not knowing how to solve it. Can you help us resolve this error? Are not there similar cases? Thank you in advance for your help.
  5. Hi, I have the X2Engine version 5.0.4 Open Source Edition. Without any change to the platform, it is giving the following error, after login (without any problem) "Increase screen width to adjust columns Drag me! Fechar Restabelecer" Is it possible to help me solve the problem?
  6. Hi, I have the X2Engine version 5.0.4 Open Source Edition. Without any change to the platform, it is giving the following error, after login (without any problem) "Increase screen width to adjust columns Drag me! Fechar Restabelecer" Is it possible to help me solve the problem?
  7. Hi there, I want to change a field so that it is unique and required. But nothing is happening when I change the properties of the field. Already confirmed in the database and the field is as required. Annex images that show what is happening . I'm using X2Engine V5.0.4. Does anyone have detected the same issue or knows a possible solution to this? Thanks in advance.
×
×
  • Create New...