Jump to content
X2Community Forums

davidd

core_group_3
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

davidd last won the day on June 19 2015

davidd had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About davidd

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Williamsport, PA

Contact Methods

  • Skype
    david.defebo369
  1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  3. The hosting company reset my php.ini file here is response. This issue has been caused by a different version of PHP on your current and old webservers. I've just edited custom php.ini file, located in /public_html directory and corrected the path to extensions. Back in business, Thanks for your help.
  4. HI Jake, Well, the good news is that I was given wrong information about the PHP version. I'm actually running 5.5.3, so I guess we are good to go on that point. Secondly, my host is opening up a ticket for me to fix the Softaculous defficiency and try to get things working from their end. In the Softaculous installation listing area I get a message that both instances of X2 have been disabled. So, I think they are going to have to remedy that for me and maybe I can work toward a new installation at a later time. I'm intent on upgrading within the next few months to begin using mor
  5. X2Jake, Additional info. I originally installed these two X2CRM installations with Softaculous one click installs. Probably my first mistake, but I was just learning... So, I migrated my entire cpanel over to the new server and guess what, the Softaculous on that server does not have X2CRM as an option. It seems that Softaculous is not recognizing the program, even the x2CRM backups did not transfer. So, I have a feeling I'm going to have to take the long road around. But I'll wait for commentary from on high! I can't help asking though, can I simply download an install a fresh cop
  6. Ok Jake, I accessed the requirements file and found this near the head of the file. This is a brand new instance of a reseller accout with cpanel import. Before I blather on, better to wait for feedback from the xperts. I can copy the entire output if you need it. How to configure server...ahh that is the question? Thanks for any feedback. I'm willing to reinstall and connect db if necessary. thx!!! ///////////////// // SET GLOBALS // ///////////////// $document = '<html><header><title>X2Engine System Requirements Check</title>{headerContent}</head><
  7. Thanks a bunch Jake, I'll take a crack at that and report back.
  8. Greetings, I just moved my entire cpanel account which includes two softaculous installations of x2CRM. Both have been moved to the disabled area within softaculous. All other websites and installations seem to be functioning okay. They are both set up on subdomains. I get this message when trying to connect to the site. CDbExceptionCDbConnection is unable to find PDO class "PDO". Make sure PDO is installed correctly. Any help on how to get these installations back online? Thanks in advance.
  9. x2Derek, Just wanted to offer an update on my blank screen. I updated to 5.08 today and the blank screen issue is now fixed. Thanks a bunch
  10. X2Derek, Yep, blank screen, no error message. thx
  11. I recently updated to 5.0.7 and cannot access the preferences page at this time. I've tried logging out and back. Everything else seems fine. Thx in advance, Sorry if i'm putting this in the wrong place. David
  12. X2Raymond, I was chatting with my webhost about something else and asked about this problem. They checked the logs and came up with this message. Thought it might be helpful. ] Cannot serve directory /home/davidlou/public_html/healthyself.me/x2/uploads/: No matching DirectoryIndex (index.html.var,index.htm,index.html,index.shtml,index.xhtml,index.wml,index.perl,index.pl, index.plx,index.ppl,index.cgi,index.jsp,index.js,index.jp,index.php4,index.php3,index.php,index.phtml, default.htm,default.html,home.htm,index.php5,Default.html,Default.htm,home.html) found, and server-generated direct
  13. X2Raymond, Here is another twist. I installed another instance of x2engine for a client. After setting up a few things a logging in and out a few times, I received the same message about "missing Java libraries" I haven't set this system up enough yet to know whether the marketing module is doing the same funny business, but is seems to be a bad sign. Could it be something in my server enviro? I've tried to produce the error codes you asked about and can only get one error code in the console. Thanks again, David
  14. Hey Raymond, I tried multiple page loads of various types in the network tab without any 404 or 500 error codes. I was able to reproduce the JS error as above. thx, David
  15. X2Raymond, What about the idea of doing a complete export/backup and uninstalling x2 and reinstalling, then importing all data. Is that a viable solution to my problem, or do you suggest trying to work it through and find/implement a fix?
×
×
  • Create New...